Det er med stor glæde, at vi kan præsentere ActionVideo.dk som ny sponsor for vores team. ActionVideo.dk er dansk forhandler af GoPro kameraer, som er specielt udviklet til ekstremsport. Kameraerne er meget lille, men leverer til trods for den beskedne størrelse fantastisk video i HD-kvalitet. Desuden er de vandtætte og stødsikre – perfekt til brug på vandet!

Sponsoratet betyder, at vi i den kommende sæson sejler med et superfedt GoPro HD HERO monteret ombord under træning og kapsejlads. Kameraet er verdens bedst performende 1080p HD on-board video og fotokamera, og kan monteres overalt – online casino i cockpittet, i mastetoppen, på fribordet, bovsprydet, bommen…..ja overalt.

Dermed har vi mulighed for at optage nogle lækre actionfyldte videoer til nettet, men i høj grad også at anvende video som et vigtigt element i forbedringen af vores boathandling. Vi er utrolig glade for ActionVideo.dk”s velvilje til at støtte projektet, og opfordrer samtidig alle til at aflægge dem et besøg på deres side.

For kun 2.595,- kan du selv komme igang med at optage HD-videoer ombord på din båd, cykel, knallert – you name it!