Marinepool Melges 24 Worlds 2010Efter VM har det stået lidt stille med opdateringer her på siden, det vil vi selvfølgelig beklage. VM var nu et godt stævne og der var helt sikkert gode lærepenge i at deltage deri, placeringen blev nummer 63 ud af de 79 deltagere, men vi kunne virkelig mærke at vi lærte hele tiden.

Efter VM som sluttede torsdag d 12. August, tog vi hurtigt videre og deltog i Sportsbåds stævnet i Hellerup d. 14-15. Fint stævne og til trods for at vi blot var 5 deltagende Melges24 både ja så kunne man fornemme interessen og at vi nok vil gå en fremtid i møde, hvor der vil komme flere Melges24 til Danmark. For Melges.dk endte sportsbådsstævnet med en 2 plads, og vi tog derfra meget mætte af sejlads, med VM og sportsbådsstævne i streg var det nu godt at komme hjem.

I perioden efter VM og sportsbådsstævne har aktiviteten ikke været så høj som før stævnerne, men melges.dk har dog været at finde på startlinjen til Aarhus Festuge Cup, hvor en 2 plads ligeledes blev sejlet hjem.

Som overskriften siger er efteråret på vej, men melges.dk er nu langt fra færdige for i år. 9-10 oktober er der deltagelse i KDY Autumn Regatta, hvor vi håber at vi får samlet et godt og flot felt i Melges klassen, så vi kan vise at Melges24 er sportsbåden som der skal satses på i Danmark.

Vi håber vi ses i Rungsted d. 9-10 og har du spørgsmål om Melges24, så stik hovedet over og få en snak.

/Melges.dk