Dag 1 nu overstået til EM for Melges.dk sailing team. Det blev en god dag med god brise afsluttende med 9-10 m/s. 3 race blev gennemført med nummer 26 i første race, med god fart i kassen og både taktik og starten spillede super. Andet race blev endnu bedre med en 21 plads til følge. Filmen knækkede dog kort før start på 3 og sidste race da snoren der holdt fokken valgte at sige stop med en nedfalden fok til følge. Der skulle derpø arbejdes hurtigt og 6 min. efter var fokken oppe igen efter at have forstages nede. Detvar dog 1 min forsent og vi var bagefter med det samme. Vi kæmpede os dog op til midten og endte 42 i mål, ganske fint når man starter 1 minut for sent.

Alt i alt ligger vi nu 29 efter 3 race, som 3 bedste dansker og håbet er at vejrudsigten vender og brisen fortsætter. Blandt corinthian er vi pt nummer 10. For de andre frederikshavnere ligger Mille Mus 57 og team Meep Meep 61. Følg med for flere updates.

 1. Malene
  jul 25, 2011

  Undskyld har lige kigget videre på denne hjemmeside, og kan nu sagtens se jeres team – god vind fremover og håber ikke på flere uheld 🙂

 2. Malene
  jul 25, 2011

  Synes da at det lyder rigtig flot med jeres placering, men synes ikke lige at jeg kan se hvilken båd som har skrevet dette indlæg? Var selv nede og gå på havnen igår i håb om at se kapsejladsen. Men det var rigtig svært at se noget fra land, skønt der i avisen stod at man ville kunen følge bådene tæt. Er der et sted på nettet man kan se den fulde resultat liste og endnu vigtigere et tidspunkt for hvornår 1. race starter. Ville rigtig gerne se bådene sejle ud og komme ind – men har googlet og søgt og kan ingen steder finder noget info.
  Hilsen en sejler – som gerne ville følge jer