Så er 3. dagen af EM ovre og efter en del venten på havnen grundet manglende vind kom vi endelig i gang med den første af dagens to races kl 14.
Det startede dog ikke helt som ønsket for Melges.dk da en svensker totalt ødelagde vores start hvorfor vi først kom over startlinjen knap 2 min efter startskuddet, denne situation skulle derefter i protestlokalet. Der blev det gjort klart at svenskeren havde lavet en fejl, som dog ikke blev straffet, og ej heller blev der givet godtgørelse til os. Tilbage står blot spørgsmålet, hvorfor…?
Vi fik dog os kæmpet godt tilbage i sejladsen og kom op midt i feltet, hvor et nyt uheld indtraf. Vi kom for tæt i en situation og indkaserede en 720 graders straf af juryen, sikke noget lort, sejladsen endte derpå som nummer 52.
2. sejlads blev bedre med mindre dramatik og det endte med en 38 plads.
Alt i alt står vi tilbage efter dagen med en lidt ærgelig følelse da resultaterne desværre ikke viser den gode fart vi har haft i båden samt de gode taktiske valg vi har taget. Vi føler derfor at resultatet burde have været noget bedre. Vi ligger dog nu nummer 34 og med to dage endnu kan der stadig ske meget!

20110727-121022.jpg