Vi er stolte af at præsentere Helly Hansen som ny sponsor for vores hold!

Sponsoratet betyder, at Melges.dk Sailing Team i sæson 2011 sejler i beklædning fra Helly Hansens lækre Hydro Power Race serie, som med maksimal åndbarhed, fleksibilitet og super pasform passer perfekt til den fysisk krævende Melges 24-sejlads.

”Vi er stolte af at repræsentere et stærkt nordisk brand som Helly Hansen,00M-651 og ser frem til en stævnespækket sæson, hvor vi for alvor vil give ned gas med bl.a. EM på hjemmebane.”

Helly Hansen har haft et ønske om at blive repræsenteret i den voksende Melges 24 klasse i Danmark, og valget faldt på Melges.dk Sailing Team på baggrund af teamets synlighed –
E20-097 både på vandet, web og sociale medier.

Sponsoratet blev fejret med en frisk sejltur i 12 m/sek og 3 graders varme. En brat opvågning fra vores vinterhi, hvor vi ud over at logge 18 knob blev kastet godt og grundigt rundt i en række kæntringer.

”Der er seriøs power i den kolde forårsluft, og med springende vestenvind der varierer 8 m/sek i styrke og 45 grader i retning, prøvede vi for første gang at rykke kølen ud af vandet – på kryds! Belært af efterårets dramatiske begivenheder på Øresund, var vi dog godt forberedt med ekstra sikringer og fuldt opladt VHF-radio, så der var på intet tidspunkt panik.”

Donwload højopløst foto ved at højreklikke og vælge “Gem som…” her.

Se video fra sejlturen her:

[youtubehq mrGZ3I4Dxcc Helly Hansen Melges.dk]