Så er skuden hjemvendt efter 5 dages sejlads til Kieler-Woche. Teamet kommer hjem med en masse erfaringer, men desværre også med et samlet resultat der burde have været en del bedre end den samlede 9. plads det blev til. De første dage sejlede vi rigtig godt, men filmen knækkede desværre mandag, hvor vores gode serie blev ødelagt af en tysk amatør der sejlede os ned i startmærket hvor vi hang fast i 4 minutter efter starten. Vi fik dog sejlet os op til en 15. plads i sejladsen, men desværre var denne episode startskuddet på fire070-158 sejladser i træk, hvor vi fuldstændig sejlede med hovedet under armen, og reelt ødelagde vores chancer for at holde fast i toppen.
En samlet 9. plads ud af 27 både er for så vidt ok, men vi er ret ærgelige over, at vi i 5 ud af de 15 sejladser ikke holder et højt nok bundniveau.
De 10 resterende sejladser var dog i top 10 med en 3 og 4 plads som de bedste, så vi viste til tider nogle af de takter som skal bruges til sommerens EM i Århus hvor feltet bliver noget stærkere og tæller 80 både.
Heldigvis fik vi trimmet om på båden før sidstedagen og dét kombineret med en god rødvinsbrandert til at klare hjernen gjorde at vi kom stærkt igen og sejlede en 4 plads hjem i første race og desværre smed endnu en 4 plads væk på de sidste 500 m af sidste opkryds og endte 8 i mål.
Stævnet bød også på lidt drama, da Melges 24 klassen sejlede på samme bane som både J80, Streamline, CB66, Laser SB3 samt Albin Expres, det gjorde at der til tider opstod tætte situationer. Især en af disse står printet i hukommelsen da vi med 15 knob brager ned mod et felt af CB66 og Albin Expres’er, og da der ikke blev fundet et hul til at komme igennem endte det med en hurtig opskæring blot en halv meter fra en chokeret Albin besætning, det endte dog uden at blive et uagtsomt mandrab 1Z0-043 og uden kolission.
Sygdom og skavanker var dog også en lidt for stor del af Kieler ugen, og der er ikke plads til at ikke alle er klar for at kunne indfri forventningerne om gode resultater.

Samlet set kommer teamet dog hjem med både god læring men også ting der skal forbedres inden EM, så den skal bare have gas i den kommende tid.