Så er Melges.dk endelig kommet ud af vinterhiet og med træning de sidste to weekenden begynder det værste rust at blive banket af. Der er dog heller ikke lang tid til at sæsonen for alvor går i gang når der i Aarhus fra 23-25 Marts sejles første afdeling af Melges 24 Spring Cup. Men hvad er der så sket hen over vinteren for Melges.dk.

Jo først og fremmest er båden blevet skiftet ud og hedder nu istedet for DEN 612 en super båd som virkelig spiller, det kan allerede nu mærkes, så det ser ikke ud til at det er grejet vi i år kommer til at gå ned på. Derudover har teamet nok for første gang taget brug af tør træning så der er blevet lagt nogle timer i diverse centre, det håber vi da på skulle give et lille ekstra løft.

På siden her har det stået lidt stille, som nogle måske har bemærket er siden blevet blå, men det er vel også det vildeste der er sket, vi lover dog at vi nok skal holde jer opdateret i løbet af sæsonen, og håber at der bliver en masse positive historier og resultater, det er ihvertfald fedt at se hvordan den danske klasse bare vokser og vokser.

Til sidste skal der lyde en tak til vores sponsor i 2011, Helly Hansen, super at kunne tage ud med tøjet i orden og fremstå som et team.

Peace out /Melges.dk