20120513-213825.jpg
To super sejldage nu vel overstået i Stenungsund til Svenskmmesterskab, det blev til to dage med god vind, med store udfordringer i form af store trykforskelle og vindspring.

For Melges.dk var der kaldt stand-ins ind for Søren som pt. rejser USA tyndt og vi havde derfor Sanne og Line med fra The Pimp team. Det var derfor også første gang at vi fik afprøvet at være 5 mand om bord, hvilket især gav skipper lidt ekstra hænder under de forskellige manøvrer.

Resultatmæssigt var det to lidt forskellige dage, hvor vi lørdag var godt fremme fra start men derefter havde en del at kæmpe med mens vi søndag istedet fik sejlet os frem i feltet. Totalt blev det en serie på 13, 8, 11, 6, 10, 16, 10, 3 hvormed vi endte på en samlet 7. plads i det 24 båds store felt. Et udemærket resultat efter sejladser hvor vi lidt for ofte måtte falge det røde flag, det må siges at der sejles noget tættere end lovligt her mod nord!

I feltet var også 2 andre danske både mødt op, DEN 779 der endte flot nummer 4 og DEN 664 der endte som nummer 19. Kristoffer Spoone i NOR 400 vinder stævnet med en flot serie bestående af blandt andet fem førstepladser, et point foran Peder Jahre i NOR 751.

Svensk var igen et rigtig godt arrangeret stævne og det kan klart anbefales for flere danskere at have det med i sæsonplanlægningen, da 24 både i et stærkt felt giver rigtig god erfaring.

Peace out /Melges.dk