Så er VM veloverstået efter 2 sejladser lørdag, som var sidste dag under VM. I alt blev der således nået 11 sejladser ud af de programsatte 12, det var dog hele tre dage nødvendigt at tage morgenen i brug for at nå sejladserne – således sejlede vi igen lørdag ud til banen allerede kl. 07:15.

Resultatmæssigt blev stævnet en succes for os i Melges.dk, da vi samlet endte på en 29. plads af det 125 båds store felt og i amatørrækken blev det til en samlet 6. plads ud af 63 både. Et resultat vi helt sikkert kan være stolte af. Faktisk var vi til slut blot 10 point fra at nå en bronzemedalje i amatørrækken, et resultat der virkelig giver blod på tanden fremadrettet.

Sidstedagen blev ellers en blandet oplevelse, da det ikke lykkedes at komme godt med i første sejlads, hvor vi desværre endte som nr. 49. Ikke ligefrem den start på finaledagen som vi havde håbet. En frokost på land og lidt mental opladning på fire strandstole var dog det der skulle til, og efter pausen kom vi ud og sluttede VM af med en 14. plads – vores bedste sejlads i guldfeltet og en virkelig tilfredsstillende måde af slutte VM af på.

Med VM afsluttet kigger vi frem mod ”efterårssæsonen”, som starter allerede 18-19 August hvor DM sejles i Hellerup. Der er lagt op til en hånd kamp, da vi er hele 10 danske både der kommer med en masse timer i bådene efter at have sejlet VM på Gardasøen.

Af andre danske resultater skal det nævnes at DEN 782 blev en flot nummer 24, DEN 358 nummer 48 og DEN 574 sluttede deres akademiophold med en placering som nummer 61. Bedste danske båd i sølvfeltet blev DEN 779 som fik sejlet sig flot op i sølvfeltet og endte på en 3. plads, hvilket svarer til en samlet placering som nummer 66.

Resultater findes her http://www.melges24worldchampionship.com/?page_id=272