Efter en frisk 14-timers køretur uden båd, som vi lod stå efter Volvo Cup, har vi nu tilbragt de første 24 timer i Torbole – og hvor er det fedt at være tilbage! Den første halve dag blev brugt på udpakning, reparation af vores mast og polering af båden, og i dag blev det til det første træningspas på vandet.

Og lad os bare slå det fast med det samme, Gardasøen er et vanvittigt fedt sted at sejle! Og der bliver sejlet. I dag var der vel 3-400 surfere på vandet, samtidig med at der blev afholdt EM for FJ-joller (aldrig hørt om den?!), træningssamling for 470 og 420-joller og spredt træning blandt Melges 24-besætningerne. Oveni vores VM, er der desuden Junior EM for Europajoller…

Vi har på forhånd været noget skeptiske omkring logistikken på havnen – 128 både + besætninger og biler på et areal, der ikke er meget større end et mindre provinssupermarkeds parkeringsplads lyder bare ikke som nogen særlig god cocktail, men indtil videre har de italienske arrangører haft rigtig godt styr på tingene, og alle er kommet godt på plads. Der mangler dog stadig at ankomme 70-80 både, så det skal nok blive tight på de to flydebroer der er lagt ud ifm. stævnet.

I morgen står den på et træning på vandet og ellers vil vi forsøge at komme ind i rytmen inden det for alvor går løs med tune-up lørdag og søndag, og første VM-sejlads mandag.

Stay tuned for flere opdatering i løbet af stævnet.

/Melges.dk