I dag ringede vækkeuret allerede kl 5:25, da første start var planlagt til kl 8:00! Da vi med søvnfyldte øjne stod op, var der ikke meget vind, men da vi først kom på havnen begyndte nordenvinden hurtigt at bygge op til ca 8-10 m/sek, og vi tog på vandet. En underlig fornemmelse at hamre ud til banen med spiler kl 7:30 om morgenen!

Den tidlige start viste sig at være en god beslutning fra baneleder Hank Stuart , da vi fik sejlet et godt, men langt formiddagsrace. Vi kom ok fra start og fik slået os godt fri, og rundede topmærket første gang lige udenfor top 10. På lænseren bommede vi i sætningen ind mod venstre side af banen, hvilket desværre kostede os dyrt, så vi røg ned omkring 25 ved bundmærket. Heldigvis fik vi kæmpet os godt tilbage på andet opkryds og den efterfølgende lænser, så vi rundede bundmærket anden gang omkring nr 16. På sidste opkryds gav vi den fuld gas, og hentede yderligere tre både til en placering som nr 13, på en cocktail af fart og gode kald fra Rasmus på taktikken.

Efter sejladsen blev vi sendt i havn til frokost, og igen kaldt på vandet kl 13 hvor søndenvinden tog over. Desværre skulle vi sejle på sydbanen hvor Oraen har noget sværere ved at slå igennem, og det lykkedes ikke banelederen at få sat os i gang, før nordbanen var færdige med deres race. Vi blev så sendt ind mod Torbole, og fik sejlet en fin sejlads på nordbanen.

Sejladsen blev en noget blandet affære. Feltet var meget afventende i starten og vi blev derfor noget nervøse for, om vores plotning af mærkerne var korrekt. Det betød desværre, at vi jinxede starten, og kom halvskidt afsted i et spor der faktisk var super godt. Vi var sikre på, at der ville være fordel helt inde under klipperne hvilket viste sig at holde stik, men vi fik aldrig mulighed for at komme derind:( Derfor blev første opkryds en noget rodet affære, hvor vi kom rundt toppen omkring 35. Resten af sejladsen fik vi lidt mere held med taktikken, og endte som nr. 22 i mål. Et resultat vi er ganske godt tilfredse med.

Samlet ligger vi nu nr 53 efter 4 sejladser, med vores tyvstart tællende. Når først den bliver trukket fra (efter 6 sejladser) ser vores serie rigtig fin ud, og vi føler os godt på vej mod guldfeltet, som fastsættes efter 6 sejladser.

I aften er der gallamiddag – så må vi se om den står på mere end bare pasta bolognese…

  1. Yulia
    sep 16, 2015

    Julie-Det var se5 lidt:-)Ja! det kan man vist godt sige:-)Gle6der mig til at se hvad du nu har fundet pe5.Tine-Takker..Kigger forbi din blog og ser dit fine tre6.Anne O-Tak sf8de.Anne Marie-Ja! det diellrr ogse5 mig rigtig mange steder.Det er bare se5 tre6ls.Ej! det var godt nok en fejl med e5rstallet.Godt der er nogen der er ve5gen.Har fe5et det rettet:-)d8nsker dig og din familie en Gle6delig Jul og takker for alle dine sf8de kommentarer pe5 min blog.He5ber vi ses igen i 2012.Monaelisabeth-d8nsker ogse5 dig en Gle6delig Jul samt et lykkebringende Nyte5r.Og tak for alle dine sf8de kommentarer, det er altid se5 hyggeligt:-)Jule Knus til jer alle Fra Mig