Næstsidste dag ved VM blev startskuddet på finalesejladserne i guldfeltet, og det var med tårnhøjt spændingsniveau, at vi sejlede ud af havnen i morges kl 7:20. Et af de helt store mål inden VM var netop at komme i guldfeltet, og da det lykkedes har vi været meget spændte på at måle os mod den absolutte elite i verden. Heldigvis gik det rigtig godt i første sejlads, hvor vi blev nr 21 og 5. amatør. I anden sejlads kom vi skidt fra start, og fandt aldring et frit spor under klipperne, hvilket desværre betød, at vi fik sejlet os helt ned på en 44. plads. Skuffende, men heldigvis er vi langt fra den eneste besætning i guld, der har en eller to dårlige sejladser i dag. Derfor er vi trods den dårlige sejlads stadig godt med.

I trejde sejlads kom vi langt bedre fra start hvilket åbnede sejladsen op, så vi kunne slå relativt frit på de tryk der kom ned over banen. Samtidig gik vi samme højde og fart som de allerhurtigste i feltet, og vi kunne derfor sejle en 15. plads hjem!

Samlet har vi avanceret tre placeringer i dag, og ligger nu nr. 28 og 6. bedste amatør. Resultater findes her: http://www.melges24worldchampionship.com/?page_id=272

Sammendrag fra dagens sejladser: