Første dag ved EM 2013 blev desværre ikke helt som vi havde håbet. Vi har været rigtig godt forberedte, men alligevel flaskede tingene sig ikke rigtigt i dag. Vi ligger samlet 21 ud af 72 og nr 7 blandt amatørerne.

Problemerne startede allerede inden første start, hvor en af sejlpindene i storsejlet brækkede. Heldigvis havde vi en ekstra med ud så vi fik hurtigt taget hånd om situationen. Alligevel tog det fokus og den efterfølgende start fuckede vi godt og grundigt op. Vi fik dog hentet en del op ad første krydsben med rigtig god fart i den krappe sø som drillede mange af bådene. Tingene begyndte at se ganske godt i halvvejs gennem sejladsen, men et rigtig uheldigt andet krydsben hvor der kom en uventet venstredrejning (mens vi lå på højre side af banen) fik ødelagt det for os, hvilket i kombination med en katastrofal spilersætning sendte os ned på en 37. plads i mål. Ikke godt nok!

I andet race gik det bedre, og vi fik sejlet en solid 14. plads hjem i en sejlads hvor vi igen startede rigtig skidt – i anden række! I samme sejlads brækkede endnu en sejlpind i storsejlet! En dårlig dag!

I dagens sidste sejlads kom vi atter dårligt fra start, men igen var vi i stand til at sejle os op hele vejen gennem sejladsen, og endte som nr 25 i mål.

Alt i alt en noget blandet dag. Det er positivt at vi har masser af fart både op og nedad, men desværre havde vi bare ikke den portion held der skal til for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

I morgen har vi tænkt os at sejle med lidt højere risiko i starterne, så vi forhåbentlig kan komme lidt bedre afsted og realisere lidt mere af det potentiale der trods alt har vist sig. Stay tuned!