At komme på en havn hvor barneskoene er blevet trådte og mærke den kolossale opbakning gennem 3 dage i Frederikshavn er noget vi sent kommer til at glemme. Og da det samtidig endte med en sølvmedalje efter en tæt kamp i sidste race, kan vi ikke være andet end super tilfredse.

DM foregik som sagt i år i Frederikshavn og efter en god sæson for vores team med corinthian bronze var der fra start pres på, for at lave et godt resultat til DM.

DM, som er et 3 dags stævne, startede ud med 3 sejladser fredag, og med en serie på 10-2-OCS havde vi for alvor placeret os med ryggen mod muren fra start, og en samlet placering som nummer 12 efter første dagen var ikke den start vi havde håbet på.

Vi kom dog stærkt igen, og efter lørdag med serien 11-2-1-3 var vi for alvor med i spillet igen, med en samlet 3. plads i feltet af 27 både og kun 3 point op til sølvet inden sidste sejlads søndag. Det var dog 3 svære point! Kravet var, at vi både skulle slutte i top 4 i sejladsen, og samtidig sørge for, at Team Whoosah ikke endte bedre end 3 pladser efter os.

Missionen lykkedes! Vi fik sejlet os ind på en 3. plads i sidste race, og da nærmeste konkurrent blev 10 i sejladsen kunne vi fejre en sølvmedalje! Det var fantastisk at komme i havn og igen føle den store opbakning og modtage lykønskninger fra de mange fremmødte.

Stævnet var samtidig en stor succes for Frederikshavn Sejlklub, som med et gennemført arrangement på både vand og land kan være rigtig stolte af deres indsats. Vi er i hvert fald rigtig stolte af arrangementet og at stille op for Frederikshavn Sejlklub.

Næste event for os bliver 5-6-7 September hvor der sejles åbent Norsk Mesterskab i Larvik. Vi glæder os til at fortsætte de gode resultater og få en fantastisk afslutning på et super sæson 2014.

 1. Hallie
  sep 04, 2014

  An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker who had been conducting a little research on this.
  And he actually ordered me dinner simply because
  I found it for him… lol. So let me reword this….

  Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to
  talk about this matter here on your web site.

 2. Dirk Craen
  sep 04, 2014

  Please let me know if you’re looking for a author for your site.
  You have some really good posts and I think I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really
  like to write some articles for your blog in exchange for a
  link back to mine. Please shoot me an email if interested.
  Cheers!